Sponsoren

Sponsoren zijn erg belangrijk, omdat de Dog and Senior Foundation niet kan bestaan zonder de steun van het bedrijfsleven en particulieren. Daarom komen wij graag in contact met iedereen die een bijdrage wil leveren aan het welzijn van Hond en Senior, want elke donatie telt. Bovendien zorg je als bedrijf of particulier door een financiële bijdrage of tegemoetkoming niet alleen voor de onkosten maar maak je de verbinding tussen mens, dier en natuur direct mogelijk.

Overweeg je om sponsor te worden? Daar zijn wij heel erg blij mee! Neem contact op door een mail te sturen naar donateur@dogandsenior.com of sponsor ons direct online.

Vrienden van Dog and Senior Foundation

Wat zou er kunnen gebeuren, als we allemaal zouden besluiten vandaag ons hart te volgen?

Verbind je als sponsor

Door de Dog & Senior Foundation te sponsoren zorg je dat de verbinding tussen hond en senior kan blijven bestaan, waardoor niemand in de kou blijft staan. Elke financiële bijdrage is meer dan welkom, omdat alle beetjes helpen. Je helpt de wereld een stukje beter te maken en creëert bovendien positieve reclame voor je eigen bedrijf, waardoor je meer bekendheid krijgt. Word nu sponsor, volg je hart en meld je nu aan!