Figuranten en acteurs voor commercial Dog and Senior Foundation

We zoeken de hulp van senioren!

SENIOREN OPGELET!     GEZOCHT Acteurs / figuranten voor een leuke rol als SENIOR (65+ JAAR)

Ben jij dol op honden en draag je een goed hart toe aan honden en de ouderen in onze samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Help ons mee de mooiste commercial aller tijden te maken en steun hiermee de Dog and Senior Foundation. Ervaring is geen vereiste maar wel handig. Iedereen is welkom!

senioren

Projectomschrijving:

Het gaat hier om een korte productie voor online en televisiegebruik voor de Dog and Senior Foundation. We zullen op 29 en 30 maart 2017 twee volledige dagen gaan draaien in Vlagtwedde (Groningen).

Wat zoeken wij:

Diverse mannen en vrouwen van 65+, gek op honden, die zich kunnen verplaatsen in “Senioren”. Hiervoor zoeken wij 4-5 personen.

Wat bieden wij:

Werken met Full Frame betekent werken met een professionele, bevlogen crew!

Je krijgt de kans mee te draaien op een volwaardige set en de kans mee te werken aan een mooie productie die online breed ingezet zal worden en op nationale televisie wordt vertoont.

figuranten

Ben jij 29 of 30 maart 2017 een volledige dag beschikbaar, heb je eventueel camera-ervaring en zin om mee te werken aan een toffe productie voor online en commercieel gebruik?

Stuur dan een korte motivatie met hierin een duidelijke, recente foto en eventueel links naar je werk of portfolio naar info@dogandsenior.com

Help ons en speel mee in een emotioneel en meeslepend verhaal. Schrijf jezelf gelijk in!