Jan Vayne

Jan Vayne speelt de sterren van de hemel tijdens de studio-opnamen van de commercial voor de Dog and Senior Foundation. Dit alles vond plaats op vrijdag 9 juni 2017 in Keystudio’s te Akkrum. Samen met manager Marcel van der Zee zet hij zich in om een prachtig staaltje muziek te improviseren onder de nieuwe commercial. 

Op vierjarige leeftijd kreeg Jan pianolessen. Toen hij tien was, gaf hij al concerten en won hij zijn eerste prijzen. Hij was leerling van het Menso Alting College in Hoogeveen. In 1990 behaalde hij op het conservatorium zijn solistendiploma. Jan Vayne heeft al vele cd’s uitgebracht, waarvan verschillende de platinastatus behaald hebben. Ook gaf hij vele concerten. In 1997 voor het eerst in de Verenigde Staten in de Shakespeare Library in Washington ter gelegenheid van de tweede ambtstermijn van president Clinton. Zijn piano-improvisaties van popmuziek van onder meer Queen bezorgden hem in Nederland aan het begin van de jaren 90 landelijke bekendheid.

Steun aan de stichting

Zelfs op zijn eigen verjaardag laat Jan Vayne zich er niet van weerhouden zijn beste beentje voor te zetten voor het goede doel. De opnamen zijn fantastisch. Vele kippenvel-momenten later staat er voor de TV-commercial en de Social Media-versie een prachtig stuk muziek op band.

We zijn er trots op dat we de steun hebben mogen ontvangen van deze fantastische pianospeler. Zo tillen we de stichting op een nog hoger niveau. 

Laat je meenemen door het emotionele muziekverhaal van Jan Vayne en beleef de Dog and Senior Foundation zoals ze werkelijk is: vanuit het hart geschreven ♥

jan vayne

Jan Vayne steunt de Dog and Senior Foundation

Jij toch ook?

Bekijk een korte opname uit de studio.