het bestuur

Het bestuur

Het bestuur van de stichting is officieel samengesteld in juni 2017. het bestuur van de Dog and Senior Foundation bestaat uit een team van vijf gepassioneerde en positieve mensen. Zij zetten zich op allerlei fronten in om zowel de honden en senioren als de vrijwilligers en aangesloten dierenopvangcentra zo goed mogelijk te ondersteunen.

Even voorstellen

Willem Veldhuis
Voorzitter
Willem Veldhuis is één van de twee oprichters van de Dog and Senior Foundation en vervult de rol van voorzitter binnen de stichting. Een bewuste ondernemer met een enorm hart voor dier en natuur. " Alles wat er is maakt een verschil, maar het grootste verschil wordt gemaakt door wat er nog niet is. Dit drijft mij in alles wat ik doe en heeft een professionele kant maar geldt zeker ook privé-matig. “Gewoon” de beste zijn in wat we doen en wie we zijn is niet goed genoeg. Ik ben altijd op zoek naar ruimte en mogelijkheden voor verbetering. “Do what you love and love what you do!” is en blijft mijn uitgangspunt omdat het resulteert in “Leer, creëer voor iedereen meer!”. Een betere wereld voor iedereen. "
Saskia Veldhuis Krijgsman
Penningmeester
Saskia Veldhuis Krijgsman is één van de twee oprichters van de Dog and Senior Foundation en vervult de rol van penningmeester binnen de stichting. Als zelfstandig ondernemer heeft zij goede ervaringen met financiële zaken. De boekhouding staat te allen tijden onder controle van een externe accountant. Deze maakt ook de jaarverslagen voor de stichting. " We weten veel en praten daar graag over, toch ben ik ervan overtuigd dat door het luisteren naar de wereld om je heen, je wijsheid kunt horen. Ik luister graag naar de natuur en de dieren om me heen, doe wat mijn hart mij ingeeft. Dit strookt niet altijd met opvattingen en ideeën uit de samenleving, maar ik ben ervan overtuigd dat je wordt waarin je gelooft. En ik geloof in een betere wereld, waarin alles in balans is en de rust overheerst. Ik geloof dat we samen een verschil kunnen maken. "
May Balding
Public Relations
May Balding is een creatieve aanwinst voor het bestuur. Naast haar artistieke achtergrond en ervaring als zelfstandig ondernemer heeft ze het perfecte pakketje om de rol voor Public Relations te vervullen. De activiteiten van May binnen de stichting richten zich met name op het promoten van de stichting. Als je geen dromen hebt, kun je ze niet laten uitkomen. Met die insteek kan ik doelen bereiken die voor onmogelijk werden gezien. Door mijn gevoel en intuïtie te blijven volgen kunnen er heel veel mooie momenten zich voordoen. Elke dag komen er nieuwe kansen en het is aan mij welke ik pak. Dieren zijn mijn leven. De liefde en warmte die zij geven maakt mij gelukkig. Zonder zou een leegte betekenen die niet op te vullen is. In het dagelijks leven draagt May zorg voor haar gezin en de boerderij. Een prachtige plek waar veel dieren een veilig thuis vinden. In haar vrije tijd is May veel te vinden in de bossen of bij het water waar er veel uren gestoken worden in het spelen met haar hond.

Wil je meer dingen weten over de stichting? Lees dan het officiële Stichtingsplan of de Statuten