help

HELP!

Zonder hulp zijn oudere honden weerloos

Help de honden en senioren! Ook jij kan in actie komen om dieren in nood in Nederland te helpen! Nog even en dan is het nieuwe thuis van de Dog and Senior Foundation gebouwd. Wij zoeken jouw HULP zodat we bij de opening direct senioren honden een gouden mand kunnen geven. Er zijn veel honden in NOOD, op zoek naar een thuis. Word daarom adoptant of donateur en RED samen met ons HONDEN IN NOOD!

Geld nodig!

Volg je hart en wees de reddende engel voor deze lieve honden. Maak een verschil en word DONATEUR! Zonder jouw hulp kan de Dog and Senior Foundation niet bestaan. Zonder jou blijft een ‘thuis’ voor veel honden helaas een droom… Gun deze honden een warme mand en laat je hart spreken! Doneer nu en zorg dat er alvast een plekje gereserveerd kan worden. Help honden en senioren in nood, want ze hebben ons heel hard nodig!

help

JA! Ik help honden en senioren in nood en word donateur!

help

Elke euro telt. Voor maar € 3,- per maand maak je het verschil voor hond én senior! Drie euro per maand is voor velen één kop koffie minder, één keer extra de fiets pakken in plaats van de auto of gewoonweg een gulle gift uit een groot hart.

Wees het verschil en word officieel donateur van de Dog and Senior Foundation.

Welkom bij de familie!