gastenboek

Gastenboek

Gastenboek van de Dog and Senior Foundation nodigt je uit om je stem te laten horen. Naast de informatie vanuit Dog and Senior Foundation kun je ook zelf direct aan de slag om een bericht te plaatsen. Om er voor te zorgen dat een ieder zijn verhaal kwijt kan, heeft het gastenboek een prominente plek binnen de Dog and Senior Foundation. Zo weet je altijd wat een ander bezighoudt. Bovendien kun je hier natuurlijk een review plaatsen of die van anderen lezen. Je kunt er gerust op zijn dat alle berichten puur zijn en blijven, omdat een bericht direct zichtbaar is in het gastenboek.

Ongetwijfeld geeft het een oprechte en openhartige kijk op de ervaring van anderen. Het is zeker de moeite waard om eens rustig door de berichten te bladeren, omdat de verhalen een mooie kijk geven in de realiteit van vandaag. Voor het schrijven van een bericht is geen hoge wiskunde nodig, uiteraard gaat het om het spreken vanuit je hart en daar zit natuurlijk geen beperking aan.

Wil je graag jouw hart laten spreken waardoor mensen geraakt worden? Wil je een verhaal kwijt of een ervaring delen omdat het waarde heeft voor een ander? Het gastenboek is er om een ieder van ons de kans te geven zijn stem te laten horen, zodat we met elkaar verbonden blijven.

gastenboek

Vanuit het hart geschreven! Volg je hart, want dat klopt.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
3 berichten.
Jan en Marlies heeft geschreven op 17/06/2017:
Wat gaaf dat Jan Vayne jullie geholpen heeft met de muziek!!!!!! Jaloers aan deze kant 🙂 Maar super gegund!
Suus heeft geschreven op 30/05/2017:
We zijn heel benieuwd hoe de commercial is geworden! Is de film bijna klaar nu???
M. van der Molen heeft geschreven op 03/03/2017:
Ik vind het bijzonder dat ik het voorrecht heb om als eerste een bericht te kunnen plaatsen. We zijn al langere tijd op de hoogte van dit bijzonder mooie doel en zijn er best een beetje trots op dat we ons (denk ik) als eerste echt "donateur" mogen noemen. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat, hier gaan jullie heel veel honden Ă©n mensen heel gelukkig mee maken. Ga zo door!