Figuranten en acteurs voor commercial Dog and Senior Foundation

We hebben jouw hulp nodig!

GEZOCHT Acteurs / figuranten voor een leuke rol als VERHUIZERS (30+ JAAR) / KLEINKINDEREN (4-16 JAAR) / SCHOONZOON (35+ JAAR) / VERZORGERS SENIOREN (20+ JAAR)

 

Ben jij dol op honden en draag je een goed hart toe aan de ouderen in onze samenleving? Heb je enige camera-ervaring en kan je jezelf helemaal verplaatsen in de rol van verhuizer, kleinkind, schoonzoon of senioren verzorgster? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Help ons mee de mooiste commercial aller tijden te maken en steun hiermee de Dog and Senior Foundation. Ervaring is geen vereiste maar wel handig. Iedereen is welkom!

Projectomschrijving:

Het gaat hier om een korte productie voor online en televisiegebruik voor de Dog and Senior Foundation. We zullen op 29 en 30 maart 2017 twee volledige dagen gaan draaien in Vlagtwedde (Groningen).

 

Wat zoeken wij:

Stoere mannen als verhuizers die zich kunnen verplaatsen in klus/bouwvaktypes. Hiervoor zoeken wij 2-3 personen.

Kleinkinderen met een rustige en lieve uitstraling. Leeftijd tussen de 4-16 jaar. Hiervoor zoeken wij 3-4 kinderen.

Een schoonzoon van 35+ jaar. Vadertype, huislijk, wat forser, baard, open en vrolijk gezicht. Hiervoor zoeken wij 1 persoon.

Senioren verzorgers als rol in het verzorgingshuis. Geen extravagante types, net en ingetogen, open uitstraling. Hiervoor zoeken wij 2 dames.

 

Wat bieden wij:

Werken met Full Frame betekent werken met een professionele, bevlogen crew!

Je krijgt de kans mee te draaien op een volwaardige set en de kans mee te werken aan een mooie productie die online breed ingezet zal worden en op nationale televisie wordt vertoont.

 

figuranten

Ben jij 29 of 30 maart 2017 een volledige dag beschikbaar, heb je camera-ervaring en zin om mee te werken aan een toffe productie voor online en commercieel gebruik?

Stuur dan een korte motivatie met hierin een duidelijke, recente foto en eventueel links naar je werk of portfolio naar info@dogandsenior.com

Help ons en speel mee in een emotioneel en meeslepend verhaal. Schrijf jezelf gelijk in!

Grijp je kans en schijf je in! Laat je hart spreken voor dit Goede Doel.