donaties

Donaties

Donaties zorgen voor het bestaan van de Dog and Senior Foundation.

Overweeg je om donateur te worden en wil jij je hart volgen? Daar maak je heel veel honden en senioren heel blij mee! Want daarmee zorg je ervoor dat de honden en senioren een maatje behouden of terug krijgen.

Eenmalig of periodiek

 

Al vanaf € 3,- per maand kun je donateur worden. Doneer je liever een vast bedrag? Een eenmalige donatie kan ook. De donaties die de Dog and Senior Foundation ontvangt komen niet alleen ten goede aan de honden, maar verlichten ook zeker de vaste lasten voor het ontvangen van de senioren. Hoe meer donaties de Foundation ontvangt, hoe meer we uiteindelijk kunnen organiseren voor Hond en Senior.

Giften en erfenis

Een gift is iets wat je geeft, dit kan natuurlijk een financiële bijdrage zijn, maar kan ook in de vorm van goederen of diensten. Een leuk speeltje, koekjes voor bij de koffie of een ochtendkrant. Maar zeker ook een promotieactie of bijvoorbeeld ramen zemen zien wij als een fantastische gift!

Je kunt de Dog and Senior Foundation ook opnemen in je testament. Zo waarborg je niet alleen de zorg van je eigen hond mocht je iets overkomen, maar bied je daarnaast zoveel andere honden en senioren de mogelijkheid tot een mooi bestaan. Je notaris informeert je hier graag verder over. Mocht je het fijn vinden meer informatie van ons te ontvangen? Dan sturen we je graag een informatiebrochure toe.

Sponsoring

Dog and Senior Foundation kan niet zonder de steun van het bedrijfsleven en particulieren. Daarom komen wij graag in contact met iedereen die een bijdrage wil leveren aan het welzijn van Hond en Senior. Door een financiële bijdrage zorg je als bedrijf of particulier niet alleen voor de onkosten maar maak je de verbinding tussen mens, dier en natuur direct mogelijk.

Je bedrijfsnaam of logo wordt (indien gewenst) voor de periode van één jaar als Vriend van Dog and Senior Foundation vermeld op onze Sponsorenpagina.

Word ook deel van de Dog and Senior Familie, doneer nu en maak het verschil!