de stichting

De stichting

De stichting is officieel opgericht in juni 2017. Voordat de Dog and Senior Foundation vorm heeft gekregen zijn jaren aan voorbereiding vooraf gegaan. Een idee heeft een basis nodig, een fundament, een goede start om vanuit verder te kunnen werken. 

Toekomst bouwen

Door de nieuwbouw van Dierenpension Faunatuurlijk en het Ronde Bad ontstond de mogelijkheid om de stichting vorm te kunnen geven. Een eigen fysieke plaats, speciaal ingericht en uitgedacht voor honden en senioren. Van alle gemakken voorzien en speciaal ontworpen door kenners met een ton aan ervaring. Zonder een thuislocatie is een idee niets meer dan een luchtkasteel waar niemand in kan wonen. 

Het idee, het ontwerp en de uitwerking hiervan zijn inmiddels voltooid. Van de eerste gedachte tot en met de laatste steen is alles gefinancierd door de twee grondleggers van de stichting. Echter, het continueren van de stichting en dus het échte werk kan pas van de grond komen met de hulp van onze samenleving.

 

de stichting

Reden oprichting

De Dog and Senior Foundation is opgericht ter nagedachtenis aan Jojo en zijn eigenaar. Zij zijn de reden waarom de stichting vorm heeft gekregen zoals deze uiteindelijk is geworden. Lees meer over Jojo en zijn eigenaar.

het bestuur

Het bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat uit vijf zeer gemotiveerde en positieve mensen. Samen maken zij deze stichting tot een rotsvast vertrouwen in de band tussen hond en senior. Wil je ons ontmoeten? Lees hier meer.

Samen voor meer

Door donaties kun je er voor zorgen dat het werk wat reeds gedaan en gefinancierd is, niet voor niets geweest is. Door donaties kunnen we de honden opvangen die een oude dag zo enorm verdienen. Donaties zorgen ervoor dat de ouderen in onze samenleving met een warm hart voor honden dit hart ook warm kunnen houden. We zorgen er uiteindelijk samen voor dat hond en senior bij elkaar kunnen blijven. De impact die deze goede daad tot gevolg heeft is vaak onvoorstelbaar groot. 

Samen voor een betere wereld. Doe je mee? Steun onze stichting en geef hond en senior een toekomst samen.