Adoptiehonden

Adopteer een hond

Adoptiehonden zoeken adoptanten! Voor het opvangen van honden komt veel kijken, tenslotte kost goede zorg de nodige centen. Hier kun je dus als adoptant een hele belangrijke rol in spelen, omdat alle kleine bijdragen uiteindelijk groot genoeg zijn om een nieuw familielid te kunnen onderhouden. Tijdens het zoeken naar voldoende adoptanten verblijft de hond nog gewoon bij zijn oude eigenaar, omdat het financieel nog niet draagbaar is. Daarom is het zorg dat de toekomstige familieleden snel financieel geadopteerd worden. Zo zorgen we er samen voor dat we een verschil kunnen maken!

Alle honden die de Dog and Senior Foundation een thuis heeft gegeven zijn in alfabetische volgorde weergegeven onder de Dog and Senior Familie. De ‘Toekomstige Familieleden’ zijn honden die nog niet voldoende adoptanten hebben gevonden, daarom staan zij bovenaan. Zij wachten zo dus tot hun plekje financieel gegarandeerd is en kunnen daarna bij de Dog and Senior Familie komen wonen. Door op de foto te klikken krijg je een beschrijving van de hond. Als je een keus hebt gemaakt kun je jouw adoptiehond direct adopteren! Zo weet je precies aan welk maatje je geld doneert, zodat het hem of haar aan niks kan ontbreken.

Dog and Senior Familie

Wil je Skippy graag een hart onder de riem steken en er zorg voor dragen dat hij zijn laatste jaren bij de Dog and Senior Foundation kan blijven? Adopteer hem op afstand en geef hem een goede oude dag. Doneren kan eenmalig via de link, wil je graag maandelijks zorg dragen voor Skippy? Dat kan door het volgende formulier in te vullen.

Skippy is een super lief en aanhankelijk vriendje. Ondanks zijn senioren leeftijd is hij erg actief en vindt het heerlijk om te wandelen of samen met de andere honden te spelen. Speeltjes zijn favoriet, evenals lekkere snacks. Skippy vindt het heerlijk om op schoot te liggen, is fan van mensen (volwassenen én kinderen).

Yorkshire Terrier

Manneke – gecastreerd

26 juni 2007

Eigenaar overleden

Toekomstige Familieleden

Er zijn nog geen familieleden aangemeld.

Donaties zijn welkom

Adopteer je liever geen hond en wil je wel je hart laten spreken?