adopteer een hond

Adopteer een hond

Volg jij je hart en wil je samen met ons een verschil maken? Adopteer dan nu één van onze lieve honden.

Kies jouw adoptiehond(en)

 

Alle honden die de Dog & Senior Foundation een thuis heeft gegeven zijn in alfabetische volgorde weergegeven. De ‘Toekomstige Familieleden’ zijn honden die nog niet voldoende adoptanten hebben gevonden. Zij wachten tot hun plekje financieel gegarandeerd is en kunnen dan bij de Dog & Senior Familie komen wonen. Door op de foto te klikken krijg je een beschrijving van de hond. Als je een keus hebt gemaakt kun je jouw adoptiehond direct adopteren!

Adopteer een hond

Waarom adoptie

Adopteer een hond! Wat zou er kunnen gebeuren, als je besluit vandaag je hart te volgen?
De eerst grote stap naar een betere wereld is gezet, alleen kunnen wij deze zonder jouw hulp niet voortzetten. Wij allen als individu kunnen een verschil maken. Dit verschil zal vele malen groter en krachtiger zijn naarmate we ons meer met elkaar verbinden.

Door een hond te adopteren zorg je ervoor dat hij opgenomen kan worden binnen de Dog and Senior Familie en de zorg krijgt die hij verdient. Met jouw gift zorg je er tegelijk voor dat senioren de mogelijkheid krijgen om uit het verzorgingshuis te kunnen en hen het geluk terug te geven wat zij in de dieren vinden. Adopteer een hond en draag bij in het geluk van een ander.

Sluit een hond in je armen

Hoe werkt adoptie

Sluit een hond in je armen. Elke hond die is opgenomen in de Dog and Senior Familie kan geadopteerd worden. Zo kies je zelf uit voor welke hond je een bijdrage wilt leveren voor zorg, voeding, medische kosten, aandacht en liefde. Jouw gift kan het verschil maken. Hoe meer mensen honden adopteren, hoe meer honden wij uiteindelijk kunnen opvangen.

Het enige wat je moet doen is het invullen van het adoptieformulier zodat je adoptiehond er zeker van is dat zijn plekje gegarandeerd is. Je kiest uiteindelijk zelf het bedrag wat maandelijks automatisch afgeschreven wordt van je rekening. Besluit je uiteindelijk toch de adoptie stop te zetten, dan wordt de automatische incasso binnen 30 dagen beëindigd. Mocht je adoptiehond komen te overlijden, dan heb je de keus om de adoptie stop te zetten of over te dragen aan een andere adoptiehond.

Ontferm je over een hond

Wat ontvangt de adoptant

Ontferm je over een hond. Als dank vanuit de Dog and Senior Foundation, maar zeker vanuit de senioren en de honden, word je elk kwartaal op de hoogte gehouden over de opvang van je adoptiehond. Door een hond te adopteren ontvang je enorm veel waardering vanuit de omgeving.

Het is niet alleen een hond helpen in een lastige situatie, maar zeker de oude eigenaar helpen in eenzelfde situatie. Deze situatie heeft een grote emotionele lading. Wat is er nu mooier te weten dat je een hond én eigenaar hier mee helpt en een heel groot plezier mee doet?

Adopteer een hond en ontvang het hart van mens en dier.

Om er voor te kunnen zorgen dat er bij de opening van het nieuwe gebouw voor de Dog and Senior Foundation genoeg geld ter beschikking is, vragen wij je HULP om te doneren. Jouw donatie zorgt er nu al voor dat het straks mogelijk is om gelijk senioren honden een plek te kunnen bieden binnen de familie.